Majstrovstvá sveta juniorov a kadetov pre Revúčanov úspešné

Revúčania – odchovanci nášho Klubu biatlonu Magnezit Revúca sa na Majstrovstvách sveta v biatlone juniorov a dorastencov v Osrblí predstavili výborne. V individuálnych disciplínach dosiahli výborné umiestnenia všetci traja – Lukáš Ottinger 17. miesto v stíhacích pretekoch, Tomáš Sklenárik 19. miesto v šprinte a Ema Kapustová 21. miesto v stíhacích pretekoch. Srdečne im blahoželáme!
Zároveň ďakujeme všetkým Revúčanom, ktorí prišli našich odchovancov podporiť priamo do dejiska MS.
Foto: Štefan Ottinger
Viac informácií a podrobné štatistiky nájdete tu: https://www.biatlon-info.sk/

Ema Kapustová

Lukáš Ottinger

Tomáš Sklenárik

Vyberáme z článkov:

Lukáš Ottinger sa po skvelých stojkách posunul v stíhacích pretekoch na domácich MS v Osrblí na peknú 17. priečku, keď preťal cieľ s odstupom 2:05,3 pri bilancii 1+2+0+0.

Slovenský mladík síce na prvých dvoch položkách pozbieral dovedna tri chyby. Po vynikajúcich streleckých zastávkach v stoji však odchovanec revúckeho biatlonu odchádzal do záverečného bežeckého okruhu ako 14. v poradí. Napokon 19-ročný talentovaný pretekár skončil na peknom 17. mieste, čo znamená posun o 9 poschodí nahor.

Tomáš Sklenárik obsadil 32. pozíciu s odstupom 3:38,5 pri streleckom výkone 2+0+3+1. Matej Lepeň sa posunul na 51. miesto s odstupom 6:23,3 pri streľbe 2+0+2+0.

MSJaK Osrblie: Lukáš Ottinger sa po skvelých stojkách posunul v stíhačke na 17. priečku

V záverečných stíhacích pretekoch na domácich MSJaK v Osrblí zanechali naše kadetky Zuzana Remeňová, Ema Kapustová a Mária Remeňová veľmi dobrý dojem, keď predviedli kvalitné výkony.

Ema Kapustová sa po vynikajúcej streľbe vyšvihla o 11 pozícii nahor, čo stále ešte len 16-ročnú revúcku biatlonistku zaradilo na 21. priečku s odstupom 2:41,0 pri bilancii 0+1+1+0.

MSJaK Osrblie: V záverečnej „stíhačke“ naše kadetky zanechali veľmi dobrý dojem